Heyecan yapıyorum bunu aşamıyorum
6
●202
- 27-04-2026, 18:40:50Yapım gereği çok heyecanlı biriyim. İsmimin anlamı da çabuk demek zaten esra. Sosyal hizmet uzmanı olmak istiyorum ve kpss ye gireceğim ve insanlarla konuşurken bazen heyecanlanıyorum ve bu karşı tarafa çok geçiyor( çekingen olduğum için) Ne yapmam gerekiyor yenebilmek için bilmiyorum ama bir şeyler yapmam gerek. Dört ayım kaldı atanmak istiyorum ve başarmak istiyorum. Sıradan biri değil de ismimin yanına hanım kelimesinin gelecek olması, ailemi gururlandırmak, yapamayacak diyen insanları orta yerinden çatlatmayı ve en önemlisi kendm için. Sanki tek şansım atanmak gibi. Gidip bir markette kasiyerlik yapmak istemiyorum, tek çocuğum ve hiç çalışmadım. Deneyimlemediğim bir şey. Biraz da her şeyi de kafama takmak da yoruyor. Her şeyi önemseyen ve takan bir ypım var ve benim için hayat çok çekilmez. O yüzden kazanmam gerek ama bir yandan da annemin sen 75 ancak alırsın demesi çınlıyor, ya da iç sesim susmuyor. Kafayı yemek üzereyim artık. Sosyal hizmet uzmanı olduğumda da heyecan yapmak istemiyorum insanlarla konuşurken. Atanamama ihtimalini düşünemiyorum yani.Benim gibi olan var mı? Kpss çalışan ve kaygı içinde olan.
- 27-04-2026, 18:44:08Buraya gelip konu açıp cevap bekleyene kader belki yeni birşeyler öğrenip bir net artırabilirsin. Atanamama ihtimalini düşünmek yerine atanmak için ne tapmam gerektiğini düşün.
sen negatif düşündükçe negatif olacaktır. Bunun başka yolu yok.
kısacası bakış açını değiştirmezsen kasiyer olacaksın.
sözlerinde bile başarılı olduğunu ifade edeceksin.
kasiyer olmak istemiyorum demeyeceksin.
Atanıp memur olacağım diyeceksin. - 27-04-2026, 18:45:29KPSS çalışma sürecinde mezuniyetiniz vs. çok önemli. Bu süreçte koçluk gibi destek almanız sizin yararınıza olabilir. Ortaöğretim ya da ÖnLisans KPSS diğerlerine nazaran daha kolay sayılabilir. Bahsettiğim gibi bu süreçte alanınız çok önemli.
Dilerseniz size bu süreçte destek olabilirim. Hali hazırda bir eğitim kurumunda rehberlik danışmanı olarak çalışıyorum aynı zamanda öğrencilere koçluk yapıyorum. - 27-04-2026, 18:48:56amacım başkalarını kıskandırmak değil, yapamazsın diyerek olumsuz konuşup benim moralimi bozanlara karşı yaptım yapabiliyorum diyebilmekPayment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-04-2026, 18:53:37Bu konuda kitaplardan destek alabilirsin. Yardımcı olacak çok fazla kitap mevcut.