Hocam bence İstanbul u terkedin bu şehir yaşam enerjisini gerçekten tüketiyor.
Gerçekten bazı şeyler kafada bittiyse Anadolu'nun uzak bı kosesinde tekrar deneyin herkesden uzakta yeni bir yaşam gibi düşünün bence.
Allah yardımcınız olsun
Yoruldum son vermek günah mı?
15
●736
- 14-04-2026, 11:07:38Ahmet düşünceler geçici, sen kalıcısın. Hayat bazen insanı çok zorlar ama hiçbir acı sonsuza kadar sürmez.
Senin varlığın bu dünyada değerli. Belki şu an göremiyorsun ama senin nefes alman bile bir anlam taşıyor. Bugüne kadar dayandığın her şey, ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.
Abdest alıp iki rekat şükür namazı kılmak kalbine iyi gelebilir. Bu, yükünü biraz hafifletebilir. Vesveseye kapılmamaya çalış; o düşünceler sen değilsin, gelip geçerler
Unutma, bu bir son değil sadece zor bir an. Ve bu an da geçecek. - 14-04-2026, 11:10:47Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Kardeş saçmalama zekisin yeteneklisin mesela o kanal işini geliştir. Bana yazmıştın vaktim yok ilgilenemedim ama bayramdan sonra büyük işler yapabiliriz. Senin o yaptığını burda binlerce liraya satıyor adamlar.
- 14-04-2026, 13:04:04ALLAH razı olsun sizlerden iyi ki varsınız hepinizden bu konu için özür dilerim belki rahatsızlık verdim sizlere.dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir anlık boşluğa düştüm sabahtan düşündüm iyi ki iyi insalar var ❤️
