MahmutD adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
İstanbula taşınıyorum ! (THYde ÇALIŞACAĞIM)
49
●2.936
- 06-04-2026, 22:01:08mesleki ve teknik anadolu lisesi makina bölümü endüstriyel kalıpçılık mezunuyum
- 06-04-2026, 23:09:53Sizde mi başvurdunuz?FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-04-2026, 09:20:28Selamlar, uçak gövde motor öğrencisiyim. Turkish Technicte hangi ilana başvurdunuz?
- 07-04-2026, 11:19:13İnternetten Dyned Thy sorularını araştırın.
İşin online kısmı kolay olabilir ama yüzyüze sınavda zorlanabilirsiniz.
Referansınız sağlamsa bazı zor İşler sizin için kolaylaşabilir..
İşe alınırsanız 3 ayda bir çift maaş, size ve ailenize pass bilet hakkınız var..
Maaş olarak minimum 75K civarı bir parayla başlarsınız diye düşünüyorum..
Bir sürü yan haklarınız var; özel sağlık sigortası vb.
Thy çalışanı değilim ama Havalimanında çalışıyorum.. - 07-04-2026, 12:29:19Umarım olumlu sonuçlanır. Ben mülakata uzaktan katılmıştım. İlk aşamada kişilik envanteri testi ve İngilizce sınavı gönderiyorlar. Son aşamada ise İK ve ilgili departmanın yöneticisi ile görüşüyorsunuz.
Kişilik envanteri testinde genellikle beş şıklı sorular oluyor; katılıyorum, katılmıyorum, kararsızım gibi seçenekler yer alıyor. İngilizce sınavı da normal bir testti, yanlış hatırlamıyorsam B seviyesindeydi.
Çok kısa bir süre sonra İK ve müdür ile görüşmüştüm. Ardından fazla zaman geçmeden teklif gelmişti. Pandemi dönemi olduğu ve yazılımcı sayısı daha az olduğu için süreç hızlı ilerlemişti. Ancak sizin durumunuz nasıl olur, bilemiyorum.
Benim görüştüğüm ekip uçak içi eğlence sistemi ile alakalı geliştirmeler yapıyordu sabiha gökçen havalimanı içerisinde canlı test yapabilecikleri uçak ekipmanlarının olduğu bir ofis olduğunu söylemişlerdi hybrid çalışma seçeneği vardı 4 gün ev 1 gün ofis şeklinde, şuan ama muhtemelen ofise dönmüşlerdir diye tahmin ediyorum çoğu şirket dönüş yaptığı için.