Merhaba, bundan aylar hatta yıllar önce google drive'ın o meşhur unlimited olayı gittikten sonra (EDU içinde geçerli) sürekli servis araştırdım fakat çoğu ya aylık 100-200$ gibi fiyatlarda yada GB başı ücretlendirmeye tabiydi.
Kendi imkanlarım ile bir platform yazılımı geliştirdim. Teoride sınırsız depolama sağlamakta (daha tam test etmedim 1TB+ dosyalar yükleyip deneyeceğim). Aynı şekilde bu platform video yayını da yapabiliyor. Kısacası bu film/dizi/anime sektörlerinde çok işe yarayabilir gibi. Sistem tersine mühendislik mantığı ile dosyaları aracı uygulamalarda depoluyor ve dosyalara erişim sağlıyor.
Sizce böyle bir servisi gün yüzüne çıkartsam, arz-talep oluşturur mu. Şuanki denemelerimde 300mb lık bir video dosyasını anında açabiliyorum (kendi ev internetim ile, sunucu bazlı bu süreler daha da düşecek.)
Ayrıca sisteme api endpointleri ekliyeceğim.
Sizce arz-talep oluşacak bir sistem mi? Sınırsız Depolama
2
●164
- 10-03-2026, 03:26:33
- 10-03-2026, 04:15:44Kesinlikle hocam çok mantıklı. Bunun için ekstra bir servis düşünmem lazım veya ilerleyen süreçte kullanıcı isteğine göre yedekli sistem gibi birşey eklerim.tematem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle