• 18-02-2026, 20:37:29
    #1
    Merhaba arkadaşlar,
    Eşim için Instagram üzerinden el yapımı ürünler satabileceğimiz butik bir sayfa açıyorum. Açıkçası bu sektöre çok hakim değilim, o yüzden tecrübeli kişilerin fikrini almak isterim. Shopier’i önerenleri gördüm. Özellikle anlaşmalı kargo seçeneklerinin uygun olduğu söyleniyor. Şimdilik ayrı bir web sitesi açmayı düşünmüyorum, sadece Instagram üzerinden satış + ödeme altyapısı olarak Shopier gibi bir sistem kullanmayı planlıyorum. Sizce bu iş için Shopier yeterli mi, yoksa daha mantıklı alternatif platformlar var mı? Kullananların yorumlarını ve önerilerini duymak isterim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • 18-02-2026, 21:07:44
    #2
    Shopier 1 ay sonra web site api desteğini kaldırıyor hocam bilgine
  • 18-02-2026, 21:13:07
    #3
    Trapsitor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Shopier 1 ay sonra web site api desteğini kaldırıyor hocam bilgine
    Web sitesi kurmayı düşünmüyorum. Sadece instagram üzerinden satış olacak. İlerde web sitesi düşünüle bilir. En başta ileri projeyi düşünerek hareket etmekte fayda var o zaman.
  • 18-02-2026, 21:33:36
    #4
    Evet düşünülebilir, satış gelip gelmeyeceği belli olmayan bir iş ise denemesini yaparsınız.Düzenli ve yeterli sipaşten sonra mağazaya geçersiniz.Komisyon oranları ve ödeme bekletme zaten halihazırda birçok sanal pos firmasında da bulunuyor.
  • 18-02-2026, 21:39:05
    #5
    Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bende ilk önümü görmeyi düşünüyorum. Satış akar ise zaten gerekli yatırımı düşünüyorum kesinlikle. İşi gücü bırakır bende eşimle beraber el işlerine başlarım gerekirse.
  • 18-02-2026, 21:44:34
    #6
    Merhaba,örgü tarzı şeyler mi satmayı düşünüyorsunuz?
  • 18-02-2026, 21:47:43
    #7
    ⭐Sosyal Medya Uzmanı⭐
    El yapımı sektöründe profesyonel reklam yönetimi hizmeti sağladığımız müşterilerimiz mevcut, Shopier iyidir
  • 18-02-2026, 21:51:15
    #8
    dranov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,örgü tarzı şeyler mi satmayı düşünüyorsunuz?
    Onu söylemiyoruz Azımızdan bir kelime çıkıyor akraba bizim işi yapıyor biz ortada kalıyoruz. Söz mevlisten dışarı. El işi ama kadınlar için en çok kullandıkları ürünler için kılıf olarak tasarlıyoruz. Daha fazla ayrıntı veremiyorum. Anlayış ile karşılarsın umarım.
  • 18-02-2026, 21:52:14
    #9
    yusuf0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    El yapımı sektöründe profesyonel reklam yönetimi hizmeti sağladığımız müşterilerimiz mevcut, Shopier iyidir
    Eğer ışık görürsem not alıyorum reklam vb. çalışmalar için sizinle iletişime geçemek için. Teşekkürler.