Para kazanması aktif bir youtube kanalım var, bu kanalımın bağlı olduğu gmail hesabına bir anda giriş yapamadım.
Önce "bot olmadığınızı doğrulayın" kutucuğu, ardından şifreyi giriyorum, 2fa kodunu giriyorum. Sonrasında ise bilmediğim bir numaraya sms gidiyor. (Muhtemelen ileri seviye özellikleri açarken kullandığım sms onay sitesinden aldığım numara)
Fakat sorun şu ki, kurtarma e postam ekli, 2fa authenticator ekli. Buradaki kodları girsem bile kısır bir döngüye aldı, ne yaparsam yapayım o numaraya sms göndererek bu adımı geçmemi istiyor.
Defalarca teamyoutube x hesabına twit attım sonuç yok, başka bir para kazanması açık kanalımdan canlı desteğe bağlandım yardımcı olmuyorlar.
Hesap kurtarma adımlarını takip ederek, hesabı kurtardığıma dair mail geliyor. "Google bu hesabın size ait olduğunu doğruladı, 2fa'yı kaldırdık aşağıdaki linkten giriş yapabilirsiniz." şeklinde, ancak linke tıklıyorum tekrardan beni sms ekranına atıyor. 1 aydan fazla oldu bununla uğraşıyorum.
Google desteğe bağlandım bi şekilde, mail üzerinden iletişime geçtiler. Derdimi anlattım ordan da bir şey çıkmadı, en son yazdıklarıma cevap bile vermediler.
Daha önce bunu yaşayan var mı, çözümü var mı? Psikolojimi bozdu, olmuyorsa en azından artık mücadele etmeyeceğim.
Bu sorunu yaşayan var mı? Kafayı yiyeceğim
5
●208
- 10-02-2026, 15:34:29Yaklaşık 1 ay önce dediğiniz gibi youtube kanalım ve gmailim çalındı, bununla ilgili xte YouTube team üzerinden ve başka bir kanaldan desteğe yazdım canlı destekle görüştüm ve 5. Günün sonunda geri aldım.
- 10-02-2026, 15:35:37%99 kurtarilmiyor benzer olaylari developer hesabim olan gmailde yasadim. telefon numarasi yrutdisi numaramdi, bakiye yuklemedigimden numara kapandi hesaba erisim de kisitlandi aninda. recovery kod yedek email vs hersey vardi hesapta ama hersey olmasina ragmen telefon yoksa acmiyorlar. bende uzun sure ugrastim sonradan pes ettim,
- 10-02-2026, 15:37:24Çalındı de belki ilgilenirler, bu sefer doğrulama için belki başka adım sağlarlar. Kaybettim değil de çalındı konusu belki bir ihtimal.
- 10-02-2026, 15:38:57çalındı dediğimde ise çalındığına dair şüpheli bir giriş yok diyorlar, o da çözüm değil sanırımsametemirze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle