• 21-01-2026, 15:32:11
    #1
    Selamlar kardeşim işe araba ile gidiyor arabayı da çalıştıgı işyerinin arkasına park tmiş işten çıkarken fark ediyor ki kapı kısmına birisi sürtmüş kaçmış. Park ettiği yer otopark yanı yol kenarı falan da değil ek olarak kamera da yok. 2 şey söylemek istiyorum. Birisi soru diğer görüş.
    Sorum : kamera kaydı olmadan polise bu durum hakkında şikayetçi olsak sonuç ne olur
  • 21-01-2026, 15:34:02
    #2
    geçmiş olsun yapıcak birşey yok görünüyor

    toplumda ne yazık ki böyle karektersiz hayvanlar var benimde başıma geldi. polis gelse tutanak tutarsa hasar kaydı oluşuyor onun için görmezden geliyoruz
  • 21-01-2026, 15:34:22
    #3
    Allah'dan korkmayan, kul hakkı nedir bilmeyen, nefsini arşa taşımış, ahlak dan ve etik değerlerden uzak, yaptığı hatanın sorumluluğunu alamayacak kadar kişilikten yoksun bir insan. Maalesef de sayıları çok fazla
  • 21-01-2026, 15:35:32
    #4
    Otopark gibi bir yere kamera nasıl koyulmaz anlamış değilim
  • 21-01-2026, 15:38:19
    #5
    Geçmiş olsun benimde başıma gelmişti. Park halinde duran aracımızın sol aynasını kırıp gitmişler. Kıranda işçi servisi şoförü. Esnaflardan rica ederek kamera kaydı buldum biraz uğraşarak arabadaki firma ismini öğrenip aradım. Önce kabul etmediler kamera kaydı var deyince sanayiye getirin halledelim demişlerdi. Götürdük yenisini taktırdık parasını da aldık. Kamera olmasa öyle gidecekti. Demem o ki insanların çoğunun kanı bozuk madem bir suç işledin ya numaranı bırak ya da beklersin halledilir kaçmak nedir.
  • 21-01-2026, 15:39:58
    #6
    .best ONE 🏆
    kamera yoksa yapacak bir şey yok
  • 21-01-2026, 15:44:08
    #7
    Kamera yoksa polisler açıkçası ilgilenmiyor. Aynı durumu bir arkadaşım yaşamıştı. Geçmiş olsun.
  • 21-01-2026, 15:47:13
    #8
    Hocam çevrede kamerası olan işletme & bina varsa polis tutanak tutar geçen araçları incelemeye alabilir. Ayrıca sizde kamera tespiti yaparsanız inceleyin sizin aracınıza çarpma veya sürtme varsa karşı arabanın boya rengi geçmiştir Bu kolay bulmanıza olanak tanır. Polis'e yinede tutanak turturdun kaskonuz varsa kaskodan yaptırtın. (polise tutanak tuturduktan sonra bu işlemi yapın, kasko şirketi rucu etmek için elinden geleni yapıcaktır). Kaskonuz yoksa hasar büyük değilse geçmiş olsun birşey yapamazsınız.
  • 21-01-2026, 15:47:30
    #9
    Kurumsal PLUS
    Geçmiş olsun hocam