Marjii adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
kiralık arabanın sigortası?
11
●352
- 13-01-2026, 14:14:13Merhaba hocam her firmanın burada politikası farklıdır ama kendi adıma konuşacak olursam ben araçlarımı genellikle 0 veya sıfır ayarında alırım 2x.xxx-3x.xxx Km'de ve araçlar ortalama 10x.xxx-12x.xxx Km'ye geldiğinde satışa çıkarırım düşük km'li olarak sattığım için genellikle şehrimizdeki diğer Rent a Car firmaları talip oluyorlar onun harici standart olarak bizde sarı siteye ilan açıyoruz buradaki mevzu şunun ile alakalı kimi firma yüksek km aralığında bakım yapar dışarıda yaptırır bakımları arabalar yılgın olur şahsa satmaya çabalar ama ben bir tık garantici bir insan olduğum için araçlar servis bakımlı olur ve yüksek km araç çalıştırmam elimdeki şuan en yüksek aracım 110.700 km de o araçta zaten 80.000'e kadar benim şahsi kullandığım bir araçtı satmak yerine Rent a Car'a kaydırdık aracı o yüzden araçları satışa açarken biz ilan açıklamalarında rent a car aracı olduğunu ve servis bakımlı olduğunu belirtir servis kayıtlarını ekleriz müşteride ona göre hareket eder maalesef insanlarımızda rent a car aracı alınmaz diye bir yanılgı var ama bu her araç ve her firma için geçerli değildir burada aracın periyodik bakımları kontrol edilmeli hasar durumu kontrol edilmelidir.
- 13-01-2026, 14:24:46Başka ustaya da gösterin. Senin araçta görülür bir şey yok ise; TikTak'ı karıştırmazsan en azından ne olacağını biliyorsun, karıştırırsan orası meçhul.
Karıştırdığında o kaput açılacak hocam. Bu da senden önceki kiralayanların ceremesini çekmeye davet demek. %100 kötü sonuçlanır demiyorum ama dediğim gibi meçhul hocam.
Tanıdık, bu tarz firmada bu işlere bakıyor. Sona kalan dona kalır misali yakaladık mı öpüyoruz diyordu. - 13-01-2026, 15:14:50Tamamdır hocam bilgilendirme için sağolun. Bizde İstanbul'da esnafız araba alıp satıyoruz. Bir ticaret yapar mıyız denk gelir mi diye sormak istedim.ParsKreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle