Bir abim var iş yerinde çalışan bir kadının anneannesi vefat edince yanında yardıma gitmiş. ( kadın zaten 90 yaşında ve hastaymış ) bakimevinde kalıyormuş sonra nefes sorunu yaşayıp hastaneye kaldırılmış ve orada da yoğunda bakımda vefat etmiş.
Buraya kadar normal ancak doktor rapor mu ne tutmuş elmacık kemiğinde kırık var tarzı, Böyle olunca adli olay olmuş, savcı gelmiş bakimevinden çalışanlar falan gelmiş Karakola gitmişler. Savcı otopsi yaptırma kararı vermiş, otopside kadını kesmiş biçmisler.( görmeye girince aile üyeleri görmüş)
Yani işin tuhaf noktası özel bakım evide baya iyi bir yermiş e zaten hastanede ölmüş.
Böyle tuhaf bir durum olunca aklımıza şu geldi, acaba zaten yaşlı,hasta kadın diyerek yalandan bir rapor verip otopsi için kadavra mı yaratıyorlar ? Ülkede güven kalmadı açıkçası.
Benzer bir durum yaşasanız tepkiniz düşünceniz ne olurdu ? Ve insan neden tüm vücudu kestiklerinide merak ediyor, madem sadece elmacık kemiklerinden bir durum vardı ?
Ve sonuç da 1 ay sonra çıkacakmış.
Enteresan otopsi olayı
3
●158
- 03-01-2026, 23:57:20Raporu bilmeden birşey söylenemez ama belli ki doktor birşeylerden şüphelenmiş. Belki o kadın nefes darlığından vefat etmedi birisi ittirdi yere düştü veya sert bir cisimle vurdular ne olacaktı yapanların yanına mı kalacaktı? Nefes sorunu yaşaması ondan vefat ettiği anlamınada gelmez ayrıca. Şüpheli ölüm olaylarından normaldir bu.
- 04-01-2026, 00:18:38Hocam otopsi bir bölge odaklı olmuyor genelde bir çok şeye bakılıyor filimler veya diziler biraz süslemesi bu işin ancak merak etmeyin ülkede bolca kadavra var.
En basit örneği faili meçhul cinayetler önceden alenen açık dı şuan durum nedir bilmiyorum ama her gün yenisi ekleniyor kafayı oynayırsınız.