• 24-12-2025, 11:01:56
    #1
    Arkadaşlar merhaba,
    İstanbul Avrupa yakası; Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt bölgesinden gitar kursu tavsiye edecek olan var mı? Klasik gitar çalabilmek istiyorum. Bu alanda daha önce tecrübesi olan var mı, online eğitimlerden fayda gören oldu mu mesela, kardeşinize ne tavsiye edersiniz.

    Güzel bir gün diliyorum hepinize
  • 24-12-2025, 11:14:53
    #2
    Merhaba, önce bir kursa gidin ve görüşme yapın, bir deneme yaparlar, (senden olur derler)..
    Eğer çalmaya yatkın becerilerin varsa, online eğitimlerden fayda sağlayabilirsin. Ancak, iyi çalabilmek için eğitim süresinin kısa olmasını beklemeyin. 1-2 belki 3 yıl olabilir. Bu süre eğitime ayıracağınız zamana göre azalır.
    İyi gün dileklerin için teşekkürler.
  • 24-12-2025, 11:22:01
    #3
    2-3 yıl uzun gibi geldi ama başka şeylerle meşgul olmaktansa müziğin ve ritmin kollarına bırakmak lazım galiba biraz kendimizi. Bir kursla görüşme yaptım saat ücreti 2 bin tl ve ayda 4 saat eğitim veriyoruz dedi. Fiyat yüksek gibi geldi bana ama bilemedim.