• 04-12-2025, 17:00:47
    #10
    ardabasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Komiklik olsun diye mi açıyorsunuz hocam anlamadık ki bi de komik filan da değil
    komiklik (olsaydı) maxigeyik kategorisinde açardım.

    Ve üstelik ne yani tecrübeli abilere sormak istedim ayıp mı? hocam emin olun komiklik yapacak halde değiliz. Gelecek kaygısı var 😎
  • 04-12-2025, 17:02:31
    #11
    ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O halledilir olanların hepsini halletmen gerekiyor önce Eskisi gibi değil artık yaşam koşulları zorlaştığı için düzgün iş, ev kesin olması lazım mümkünse araba olması gerekiyor.
    Ben bu beklentileri olanlara artık paragöz değil akıllı diyorum çünkü körü körüne evlenmek bir süre sonra huzur kaçırabiliyor.
    Senin koşullarında biraz çalıştığın sosyal çevreye bakman lazım davul bile dengi dengine misali oluyor.

    Not. Asgari ücretle çalışsam hayatta evlenmem kız mız yanından geçmem önce işimi toparlarım.
    iste bu bee abimm cansın misal şuan bu yorumlamadan bile ders çıkardım
  • 04-12-2025, 17:02:32
    #12
    Kısmet o şeyler çokta kafaya takmamak lazım
  • 04-12-2025, 17:03:20
    #13
    Dediğiniz kriterler imkansız kriterler değil tam tersi basit. Bu tarz şeyler arayarak bulabileceğiniz şeyler değil. Gün gelir o sizi bulur siz onu bulursunuz elbet bir yerde denk gelirsiniz, şayet nasibinizde varsa. Fakat size bi önerim var (Tecrübeyle Sabit) Maddi özgürlüğünüz olmadan o aradığınız şeyi bulmayın. Çok zorlanırsınız, hayatınız keşkeklere döner. Para para para.
  • 04-12-2025, 17:04:44
    #14
    Kızların ev araba para statü beklentileri niye milleti rahatsız ediyor anlamıyorum. (Gold diggerlar hariç onlar zaten konu dışı)

    Ne tarz biri aradığınıza göre değişir. Eğer ciddi düşüneceğim birileri olsun diyorsanız ailenize söyleyeceksiniz onlar görücü usulü birilerini bulacak yok derdim evlenmek değil önce birileriyle tanışmak diyorsanız o zaman ne tarz birini aradığınıza göre elli tane alternatif var. Takılmalık birilerini arıyorsanız bir dolu app var muhakkak birileri denk gelir. Yok ben kendi içinde gelişimini tamamlamış ne istediğini bilen aklı başında birileriyle tanışıp arkadaş olmak istiyorum diyorsanız o zaman bir ton kulüp var onlara gidip kayıt olacaksınız sosyalleşeceksiniz yoksa kafeden bardan birileriyle tanışıp aklınıza yatacak biriyle denk gelme ihtimaliniz çok düşük.
  • 04-12-2025, 17:07:23
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Forumda her gün acaba ne değişik konu açılcak diye merak etmiyor değilim.
  • 04-12-2025, 17:08:18
    #16
    eycreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dediğiniz kriterler imkansız kriterler değil tam tersi basit. Bu tarz şeyler arayarak bulabileceğiniz şeyler değil. Gün gelir o sizi bulur siz onu bulursunuz elbet bir yerde denk gelirsiniz, şayet nasibinizde varsa. Fakat size bi önerim var (Tecrübeyle Sabit) Maddi özgürlüğünüz olmadan o aradığınız şeyi bulmayın. Çok zorlanırsınız, hayatınız keşkeklere döner. Para para para.
    Hocam işler bir defa yolunda gitse kaynağıda biliyorum kısmet olmuyor ama illa olcak inş.

    Hergün yürüyerek Starbucks yanından işe gidiyorum audi Mercedes ve g kasa arabalar jaguar vs yurt dışı plaka araçlar sabahın köründe Starbucks ta kahve içiyorlar ve üstelik daha da hırslanıyorum.

    Güzel kızlar parası olan erkekler ve lüks yaşam.

    Bende evden 7:30 da cikip araba yönü ters diye işe yürüyerek gidiyorum 🥲 Hepte şükür ediyorum belkide şuan içinde olduğum hayatı isteyen binlerce kişi var die.

    Tabi para şart illa helalinden bulmak gerekiyor 🙂
  • 04-12-2025, 17:13:59
    #17
    hepsı olsada ınsan bulamıyor bır yastan sonra ozellkle aramadıktan sonra bakınız hersey var 15 yıldır yalnızım.
  • 04-12-2025, 18:06:07
    #18
    Pctralex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hepsı olsada ınsan bulamıyor bır yastan sonra ozellkle aramadıktan sonra bakınız hersey var 15 yıldır yalnızım.
    inş bulursunuz hocam 🙏