• 28-11-2025, 09:30:03
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yakın zamanda Türkiye'ye geleceğim ve 3 farklı ameliyat olmayı düşünüyorum, bunlar hem estetik hem de sağlık amaçlı, burun ameliyatı, zirkonyum diş ve göz lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. Göz lazeri için genelde dünya gözü öneriyorlar fakat üçü içinde önerilerinizi bekliyorum.

    İnternet üzerinden araştırmalarımı yapıyorum ve Benim kendi araştırmalarıma göre, Burun ameliyatı 60.000₺ civarı, göz lazer ameliyatı 30.000-40.000₺ arası, diş ise tanesi 5000-10.000₺ arasında değişiyor bu gibi işler öneriyle daha sağlıklı bilgiye ve kişiye ulaştırılabilir, o yüzden takribi fiyat ve önerilerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler
  • 28-11-2025, 09:37:43
    #2
    Değerli kardeşim, Merhaba
    Yaklaşık 6 yıl önce. Ben Veni Vidi Göz 'de No Touch Laser ameliyatı oldum.

    Hüseyin Tutar adında bir doktor. Ben çok memnun kaldım. Ameliyat sadece 1 dakika sürüyor sonraki 1 hafta çok zor geçiyor gözlerini açamıyorsun. Ufacık ışıktan rahatsız oluyorsun yanmalar batmalar(normal) derken şuan çok iyiyim çok şükür. Gözler Full HD.
  • 28-11-2025, 09:57:12
    #3
    Merdiven altı türündeki hastanelerden uzak durun , direkt para muhabbetiyle konuya başlayan doktorlardan koşarak uzaklaşın , simülasyonda başarılar.
  • 28-11-2025, 10:55:02
    #4
    Merhaba hocam,

    yaklaşık 3 ay önce Kayseri Şehir hastanesinde gözümü çizdirdim bu işlemde hastaneden çok lazer yöntemi önemli PRK , ILasic, Smile var ben ILasic oldum 35.000₺ ödedim. 3.gün herşey normale döndü düzenli damla kullandım. Yakınım Prk oldu çok zorlandı 1 Hafta karanlık odada gözlük takıyordu. Smile en temiz en pahalı yöntem ortalama 50.000 ₺ civarı (Kayseride Mayagöz v.s ) 3 saat sonra araba sür 2-3 gün sonra tüm damlaları bırak o derece rahat. benim önerim Smile yöntem nerdeyse orda ol göz olayında zaten çok bişey yok Makine yapar el öğünür demişti gözümü çizen hoca