• 19-11-2025, 22:24:09
    #1
    Merhaba arkadaşlar, ben bir Komagene çiğköfte işletmecisiyim halihazırda isyerim var ama ben bir de karavan alıp işyerimin karşısında bir pazar yeri var ama ama yol geçtiği için isyerim görünmüyor ben de Pazarın açık olduğu günlerde karavan ile satış yapmak istiyorum bunun için de karavan kullanmayı düşünüyorum. Bunun için izin almam gerekiyor mu? Gerekiyorsa nerelere başvurmam lazım.
  • 19-11-2025, 22:31:59
    #2
    Gereksiz olur.
    Pazardan 1 tezgah kirala camekan veya araba konsepti ile orada çiğköfteni sat.
  • 19-11-2025, 22:34:12
    #3
    @Fetiih; merhaba

    çok detay bilmiyorum ama ,

    Bu konuyu kesinlikle çok detaylı araştırmanızı öneririm. Bildiğim kadarıyla karavanı izinsiz mobil işletme olarak kullanmanın 500.000 TL’ye varan ciddi cezai yaptırımları bulunuyor.
    Ayrıca son dönemde ruhsat ve izin süreçleriyle ilgili yeni düzenlemeler getirildi. Ticari kazanç hedeflerken mağduriyet yaşamamanız adına, süreci çok iyi incelemeniz büyük önem taşıyor.