Özel harekat polisleri evime şafak operasyonu yaptı.
74
●7.064
- 13-11-2025, 19:56:30Neden kayıtları sildiniz? Polisler kamera gördüğünde "kaydı kapat" ya da "sil" diyorsa bunun hukuki hiçbir geçerliliği yok. Keyifleri bozulmasın diye istiyorlar bunu, sosyal medyada paylaşmadığınız sürece kimsenin umrunda değil önceki yasakta sosyal medyayı kapsıyordu zaten.

- 13-11-2025, 21:45:58Dostum işin sonunda madem bu yorumu yapacaktın o zaman hiç bu konuyu açmasaydın, anlattın sana üzüldüm ve doğrusu da çok şaşırdım hepimiz vatanımızı seviyoruz ama böyle bir yanlışlık ta olmaz resmen canın yanmış sen orada bayılıp hastanelik te olabilirdin polis bizim polisimiz ama işini düzenli yapmalı böyle durumlarda hata yapılamaz, kesinlikle hakkını aramalıydın kesinlikle bunu kendine yapmamalıydın yazık etmişsin bunun affı olmaz işini yanlış yapanı bildireceksin.ardayuce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-11-2025, 21:51:36Madem hepimiz bu vatanın evladıyız ve dayak yemek gibi durumlar senin için sorun teşkil etmiyor vatan sagolsun diyorsan ne demeye konu açıyorsun? Ne istiyorsun bizde mi dövelim? Sonuçta kendi beyanına göre bu vatanın evladı olan herkes seni dovebilirmis anladığım kadarıyla. Amacın ne?
- 13-11-2025, 22:20:05Aynen özel harekat polisleri baskına gelirken ellerinde bir demet çiçek ve sorgulama sırasında keyifli oluyor diye bir şişe beyaz şarapla geliyorlardı bunlar farklı bir şekilde gelmişwwide1543 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-11-2025, 22:42:15Geçmiş olsun. Farklı bir konuda yanlış yapılan bir işlemden dolayı 120.000 TL para ödedik, dava açsak şikayetçi olsak en az 3 yıl sürecek. Şikayetçi olmak ve dava açmak sizi yıpratacaktır. O arkadaşlarda emin olun böyle birşeye sebep olmak istemezlerdi. Muhtemelen o arkadaşlarında hiç kabahati yoktur, o istihbaratı sağlayanlar kabahatlidir.
