Web Tasarımcı Arkadaşlara Sorum Var
11
●264
- 09-10-2025, 12:19:53Hosting ve domain masrafı olmaması için kendinize ait bir siteniz olursa ve tasarım yaparken alt klasör ya da siteadi.com/demo vb. tarzı yol oluşturup oraya web sitesini yapıp müşteriye sunarsanız en azından tercih edilmese bile referans olarak portfolyonuzda değerlendirebilirsiniz.
- 09-10-2025, 12:21:54Siteyi sen yaptın paranı alamadın Git siteyi patlat, Adamı döv, *********** ilanı aç . Biz seni içerde bakarız korkma arkandayız

Masanın 3 tarafında bulunan biri olarak söylüyorum : Hele bu zamanda kimse önden tüm parayı vermez iki seçenek var :
1-Hak ediş sistemi ile (Yapılan işin parasını almak işe devam etmek ) 2-Bionluk gibi aracılar ile çalışmak - 09-10-2025, 12:23:27Yılların tecrübesi diyelim. Her zaman ilk başlangıçta %50 yani maliyetini hesaplayarak peşin ödeme almalısın. Eğer domain ve hosting bedeli %50'yi geçiyorsa %60 almalısın. Geri kalanı iş teslimidir. Bu vatandaş sizin çalışmanızı beğenmemiş size söyleyememiş. O yüzden güvene dayalı bu tarz işlerde her zaman garantili davranın. Yaptığımız işleri beğenmeyenlerde oluyor ama biz bedelini alıyoruz ortada bir emek var. Bu kişi bir emek hırsızı oluyor.
INPUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
