Özel hastanede çalışan varmı
8
●190
- 03-10-2025, 15:31:10Merhaba istanbul içinde özel hastanede çalışan varmıdır yada bağlantısı olan bi kaç sorum varda annemin tansiyonu yüksekti acile gittik tomografi çektiler mr çekmeye izin çıkmadı annemin platini yüzünden vertigodan şüphelendide doktor belirtiler yok dedi fakat annem kötüleşiyor arada başı dönüyor vs özel hastaneye gidelim dedim ortalama muayne ücreti mr ne kadar çıkan bilginiz varmıdır bu konuda bilgisiz olduğum için danışmak istedim.
- 03-10-2025, 15:54:29hocam bu devirde 15k bir tık değil baya bir fazla düşmemek lazım onu öğreniyoruz maalesefGLAADIO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asgari ücrette çalışan bir kişi olarak napıcam hesaplarına başladım allah herkese yardım etsin
- 03-10-2025, 15:54:44allah razı olsun hocambursasporr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-10-2025, 16:34:13hocam platin nerde acaba. platin mr a duyarlı mı bilginiz var mı? babamda var 30 yıl önce takılan platin olduğundan oda mr a giremiyor mesela dikkat edin.
asgari ücrette çalışan bir kişi olarak napıcam hesaplarına başladım allah herkese yardım etsin