Merhabalar,
Bugün 6 yaşındaki kızımda saç arkasında saç kıran farkettim çok yoğun saçları olduğu için ne zaman olduğunu tam bilemiyorum şuan için tek bir yerde var bildiğiniz çözümleri varmı cildiyeye götüreceğim ama genelde yapabileceğim çözümler arıyorum yardıcı olup fikir beyan edebilecek varmı.
Saç kıran hakkında
6
●216
- Kabul Edilen Cevap
- 0 Beğeni
-
- 29-09-2025, 22:00:03Genelde bir diş sarimsak soyulur ve ortadan ikiye kesilir.
Biraz bıçakla iç kısma kesikler atılır ki suyu çıksın.
Sonra o sarımsak dökülen bölgeye hafifce sürülür.
Tabi 6 yaş küçük olduğu için sürülen bölgede tahriş yapabilir. En iyisi cildiyeye gitmeniz. - 29-09-2025, 22:03:34Evet genel olarak bu yöntemi duydum yarın cildiyeye soracağım daha exstra ne yapabilirim onu öğrenmek aslında amacım.DigitalExplore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-09-2025, 22:10:39Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Bende de 16 yıldır aynı rahatsızlık var benimki maalesef saç kaş kirpik hepsi döküldü.
Dişisi erkeği oluyor bazıları kısa sürede kendiliğinden bile geçip tarihe karışıyor bazıları da başına bela oluyor kaş kirpik saç sakal ne varsa hepsi dökülüyor.
Benim gibi olursa kalıcı bir tedavisi yok Cerrahpaşa hastanesinde bir tedavi varmış sanırım oraya gitmedim ama olduğunu ve başarılı sonuçlar alındığını bizzat kendim gibi bir hastadan duymuştum.
Askerde de Harran üniversitesi hastanesine gitmiştim ışın tedavisi yapıyorlardı bu tedavi ile sonuç alan hastalar olmuş ben asker olduğum için o dönem tedaviyi tamamlamadan ve tedavinin kanser riski barındırdığını da öğrenince yarıda kesmiştim.
Hastanelerde cildiyede kortizonlu iğne yapıyorlar sanırım.
Berberlerde aktarlarda kafayı falan yara edecek ilaçlar sürüyorlar onları denemenizi önermem belki çıkacak bölgeyi de öldürebilirsiniz.
Eczanelerde ve internette reçetesiz satılan Sadbe Roll on diye bir ilaç var onu bir doktora ya da eczacıya danışarak deneyebilirsiniz çocuğun yaşı küçük kafanıza göre denemeyin o da yakıcı bir şey.
Geçmiş olsun. - 29-09-2025, 22:18:54odium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleÇok teşekkür ederim bilgilendirme için doktor kontürolünde ilerlemek en iyisi şuanlık.mct0300 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle