Programlanabilir Buton Arıyorum
3
●84
- 25-09-2025, 21:00:27bir projemde butona basarak bir url yi yada uygulamadaki bir scripti tetikleyecek şekilde programlanabilir sonradan değiştirilebilinir , bluetooth veya wifi ile bunu yapan sürekli şarj etmesi gerekmeyecek bir buton arıyorum. Daha önce benzer proje yapan yada buton kullananlar var mı ?
- 25-09-2025, 21:06:20ESP32 ile minyatür bir devre yapıp tek düğme ile kutulayıp düğmeye basınca HTTP POST yapabllirsiniz. WiFİ gücüne dikkat edin ki bağlantı kesilmesin.Hasanssk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-09-2025, 15:13:57@Hasanssk; üretilen model bile olsa sonuçta içine yazılım atmanız ve her bir cihazı özellleştirmeniz gerekecek ki hangisi butona bastı biliniz. Eğer butona basarken MAC adresi , serial vb gönderip de otomaitk bilgi alacaksa başka. Eğer çok sayıda ürün alacaksanız AliBaba(.)com üzerinde bu işleri yapan Çinli firmalar var. Doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Ama 40-50 adet filansa uğraşacaklarını sanmıyorum.