Hocam Sanal Sunucu alacaksanız içerisine Alma Linux 9 gibi bir işletim sistemi ardından ise cPanel, Plesk, DirectAdmin, CyberPanel(Ücretsiz alternatif) gibi bir yazılım kurmanız gerekmektedir.
Eğer teknik bilginiz varsa Sanal Sunucu alıp bunu yapmanızı tavsiye ederim fakat yeterli teknik bilginiz yoksa en küçük bir problemde bile baya uğraşmanız gerekebilir bu nedenle tavsiye etmem.
Sorduğunuz soruya bakarsam Teknik bilginizin olmadığını var sayıyorum bu nedenle size Reseller almanızı öneririm. Firma önerisi olarak ise
@Mitade; yi öneririm. Ben Reseller olarak burayı kullanıyorum sunucularının optimizasyonu vs. çok sağlam ve siteler gerçekten çok hızlı açılıyor. Yaşadığım en küçük bir problemde bile yardımcı oluyor sahibi.