• 27-10-2025, 05:01:59
    #55
    Apocalyptos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zevk duyarım. İstediğiniz zaman buradan veya wp'den iletişime geçmekten çekinmeyin.
    tam 2 ay kadar önce @Apocalyptos ile tanıştık. "bu kadar üretken bir durumdaysanız ortaklık gibi bir durumu da değerlendirir belki projelerinizin işletmeciliğini yapabilirim" demişti ve çok hoşuma gitmişti. Ertesi gün ona özel bir proje yaptım kendi alanında. Kendi anahtar kelimesinde sitemiz 2. sıraya yükseldi 1 ay içerisinde. Sonra 2. bir site daha yaptık ve yine 1 ay içerisinde çok önemli anahtar kelimelerde 1. sayfaya girdik. Yani total de 2. ayda kendi şehrinde kendi sektörününün en iyi arama sonuçlarına erişti.

    "Bu projeleri bir kaç ay sonra bizzahati siz satışa çıkaracaksınız Nelerin mümkün olabileceğini en azından göstererek kanıtlı bir şekilde ilham vermiş oluruz "
    demiştim ve 2 ay dolmadan başardık.
    Şimdi 3. projemize başlayacağız inşallah ve onda da kendi sektöründe Türkiye'nin lider konumuna geleceğiz.
    Makul, mantıklı ve taşın altına elini koyan çalışkan insanlarla iş yapmak benim için büyük bir zevk.

    Yakında yep yeni duyurular yapacağım.
  • 27-10-2025, 05:53:59
    #56
    net kar x24
  • 27-10-2025, 13:47:47
    #57
    1 MİLYON ' u bankaya koyarsan 30 bin tl verir her ay sen 40 bin kar var diyorsun birazda çalışıp emek vermek gerekiyor 40 bin tl kazan kalıcı ve riski az ise 1milyon eder bence.