Kurum politikalarımız gereğince hesabınız kalıcı kapatılmıştır. Hesabınızdaki bakiyenin iadesi ile ilgili alabileceğimiz herhangi bir aksiyon bulunmadığını belirtmek isteriz.
Dilerseniz konu ile ilgili hukuki destek alabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Papara Kullanıcı Deneyim Merkezi
Bu tarz mail geldi bu gün , aradım sebep sunmuyorlar , kafayı yicem , ailem arkadaşlarım hariç kimseye para göndermedim , 8 yıldır kullandığım hesaptı . Gerçekten kira param içerdeydi , böyle bir süreç asla olmaz , her aradığımda iadeniz yapılacak iadeniz yapılacak dendi , umarım bu herkese ders olur , herhangi bir sebep sunmadan direkt kapatıyorlar. Bilginize.
Paparanın paraya konması hk
10
●754
- 12-08-2025, 15:36:04Benim anlamadığım husus nasıl olurda paraya el koyabiliyorlar? Hesabınızı güvenli bulmayıp kendi politikalarınca kapatmasını anlayabilirim ama hesabınıza el koymaları bu kadar kolay olamaz.
- 12-08-2025, 15:36:33valla hiç hesabım kapanmadı geçen ayda yüklü para çekimi yaptım durup dururken bize de el atarlar mı bilemedim böyle olayları okuyunca
- 12-08-2025, 15:39:55Sen ben bile paramızı tutmakta korkarken, elin yabancı yatırımcısı bu ülkede 1 dolarını bırakmaz. Her an herşey olabilir, bir sabah uyandığımızda hesaplarımızda ki tüm paraların uydurulmuş bir senaryo ile birilerinin cebine gireceğini görebiliyoruz. Depremde kızılay çadırlarını satan bir zihniyet bu, gayet normal kiranıza da çökülmesi..
- 12-08-2025, 15:41:36Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAylardır uygulamaya giremiyorum , para altın hesabındaydı , kart ile çekim yapamıyorum bu yüzden.ekincanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle