Merhabalar ;
İstanbuldan Denizliye ürün gönderimi yapacağım . 180x150x30 cm boyutunda bir dolap gönderimi yapacağım. Konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?
Ambar İle Ürün Gönderimi
2
●100
- 09-08-2025, 19:28:54Bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim;
Genelde sanayi bölgesindeyke çok kullanırdık ambarları. Öncelikle bilmenizde fayda olacak, yükünüzü kapı önünden teslim alırlar, sıkıca sarmalayıp zarar görmemesi adına paketleme de sizlere aittir. Tavsiyem, kırılmayacak şekilde korunaklı sarın.
Forklif lazım olacak birşey değilse ucundan tutp yüklemeye yardımcı olurlar.
Ege Ulaşım, Ege Log Taşımacılık gibi Denizliye çalışan lojistik firmaları ile iletişime geçebilirsiniz. Teslimat adresini çok iyi iletmelisiniz ki bazı uzak veya tali bölgelere gitmeyebiliyorlar. Bu konuyu mutalaka teyit edin (Mal ortada kalmasın)
Ücreti de KDV dahil olarak net konuşun, mutlaka pazarlığınızı az da olsa edin ve peşin ödeyin. (Tavsiyem)
Teslim edilirken de adrese teslim edilmesi hususunu özellikle vurgulayın. Teslim alan mutlaka genel bir kontrolünü de yapsın gönderinin.