Merhabalar herkese iyi forumlar,
Yakın arkadaşım ve ben son yaz tatilimizde Akdeniz veya Ege şeridinde 5-7 gün kadar kalabileceğimiz yer arıyoruz. Ben Tıp fakültesi 5. sınıf, arkadaşım Diş hekimliği 5. sınıf öğrencileriyiz. Oldukça uyumlu kişileriz. Aydın, Muğla, Antalya.. hani neresi olur bilmiyorum. Ancak tatil yapabileceğimiz bir yer arıyoruz. Çok şaşalı yerler olmasına gerek yok açıkçası. Başımızı sokabileceğimiz bir yer olması yeterli. Misafir etmek isteyen veya uygun fiyatlı olacak şekilde bize destek olabilecek kimseler var mıdır?
Not: KYK yurtlarında kalmayı denedik ancak, rahat ulaşım sağlayabileceğimiz tek yer Antalya Konyaaltı. Onun da tüm randevuları dolu maalesef.
Şimdiden destek olabilecek kimse varsa çok teşekkür ederim İyi günler dilerim.
Akdeniz - Ege'de Kalacak Yer Arıyoruz Yardımcı Olabilecek Var mı?
2
●100
- 02-08-2025, 14:14:13
- 02-08-2025, 14:28:21Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim, 5-7 gün kalacağımız için bütçe olarak biraz daha uygun bir şeyler arıyoruz, eğer bulamazsak yine tavsiyenizi biraz daha detaylıca inceleyeceğiz. Çok sağ olunlookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle