Protex adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Mesele kendimizi haklı çıkarmak falan değil olayla hiç bir alakam yok öncelikle konuşma üslubunuza dikkat edin arkadaş rica etti benimde foruma yazmak aklıma geldi, daha önce hiç başına böyle bir olay gelmemiş sonuçta şaşkınlık neden olmasın ?
Polis ceza yazsa o yansıtılsa zaten böyle bir konu şuan hiç olmazdı sözleşmeye eklendiyse de o zaman arayacaklar sözleşmemizin şu maddesinde belirtilmiştir diye bilgilendirme yapacaklar hiçbir bir bilgilendirme sunmadan tefeci gibi senet yapalım ödeyin borcunuzu diyip taksite bağlamak istemeyecekler borcu ve dediğim gibi belki kaza yapacaktı el freni çekti patinaj attı nerden biliyorlar kamera kaydı mı var ve ya araçta hasar vb. bir şey mi var cezayı kesiyorsa bütün sebepleriyle söylemesi belirtmesi gerekmez mi ?
Tiktak aracanın hiçbir hasar ve değişen bir parçası olmamasına rağmen nasıl oluyor da 24 bin para cezası kesebiliyor benim şaşkınlığım onadır.