• 13-07-2025, 20:19:47
    #10
    RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SEO açısından site içeriğinizin organize ve kategorize edilmiş olması Arama motorlarına olumlu sinyal verebilir BU yüzden siteadi.com/urun/siyah-araba bu tarz yapı tercih edilmeli.
    Tekrar teşekkür ediyorum hocam detaylı açıklamanız için. İyi akşamlar dilerim.
  • 13-07-2025, 21:41:34
    #11
    oncasey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Bu noktada kafama takılan soru şu sitenin tüm url yapısını siteadi.com/urun-siyah-araba veya siteadi.com/urun-mavi-yatak şeklinde yapılandırdık.

    Site otoriter bir site haline geldi ve rakip benzer bir site benzer ürün ve içerikleri siteadi.com/siyah-araba veya siteadi.com/mavi-yatak şeklinde yani yukarıda @Profesör; hocamın dediği gibi yaptı.

    Benden daha yukarıda index alma şansı olur bu url yapısındaki farklılıktan dolayı. Yoksa bu durumun sıralama anlamında pek bir fark yaratacak durumu olmaz mı?
    Pek bir fark yaratmaz hocam /blog kismini daha seo uyumlu yaparsin olur biter
  • 13-07-2025, 22:07:53
    #12
    Seo Hizmetleri
    siteadi.com/urun/siyah-araba