nasirjones adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
hamam böceklerine çözüm istiyorum
12
●392
- 06-07-2025, 21:50:24nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülenasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleOzaman benim evdeki böcekler evrim geçirmiş çünkü bende aynı ilacı üç dört sefer kullandım bir işe yaramadı.Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-07-2025, 00:41:10Uzun yıllar kullandığım ve kesin sonuç aldığım tek marka. Öncelikle bilmeniz gereken tek sefer de hemen kurtulamayacağınızdır. Önerdiğim marka ile herhangi ilişkim yoktur. Dilerseniz kendi sitesinden ya da online diğer alışverişler sitelerinden alabilirsiniz.
Kendi yorumum olarak ortalama 3 ay etkisi var. Hafta da bir ilaçlamanız gerekmiyor. Evde evcil hayvan (köpek) besliyorum, ilacın herhangi bir olumsuz etkisi yok. (Firmadan çok eskiden teyit almıştım). Sıvı bazlı ilaç dışında diğer jeli ise yoğun olarak görüldüğü yerde mesela mutfakta gider borusu yada farklı bir alana uygulayabilirsiniz. Jel ile temas edip yuvaya döndüğün de diğerlerine de etki ettiği için daha hızlı sonuç alıyorsunuz.
Linkleri aşağı bırakıyorum.
https://chrysamedonline.com/insektis...egi-karasinek/
https://chrysamedonline.com/chrysa-fibron-gel-35-gr/