• 23-06-2025, 12:15:33
    #1
    Hatay'da bulunan parselimiz rezerv alan olmuştu. Avukat ile süreci takip ederken UYAP üzerine bir tebligat geldi ve avukat ile ufak bir tartışma yaşadık lütfen avukat arkadaşlar kimin haklı olduğunu ve şu anki durumun ne olduğunu yazabilir mi?



    Bilirkişi raporu yayınlandıktan sonra 19 haziranda UYAP'a bu belge düştü. Avukatı arayıp itiraz sürecimizin başladığını ve 18 hazirandan itibaren 1 hafta süremizin olduğunu söyledik. Kendisi de bana herhangi bir bilgilendirme gelmediğini ve siz böyle her şeyi soracak mısınız tarzında konuşmalar yaptı. Belgede yer alan tarihlerin ne olduğunu internette araştırınca 13 haziranda belgenin teslim edildiğini ve 5 günün sonunda okunmadığı için otomatik okundu sayıldığını ve 1 haftalık itiraz sürecinin bu tarihten itibaren başladığını öğrendim. Lütfen tam bilgilendirme yapar mısınız?
  • 23-06-2025, 12:27:51
    #2
    avukatı şikayet edin
  • 23-06-2025, 13:34:26
    #3
    1 AYLIK SUPERGROK 350TL✅
    Avukatın vekaletini iptal edin bence. Tabii ki her şeyi soracaksınız, o da cevaplamalı. İşi değil mi?
  • 23-06-2025, 13:38:38
    #4
    invictus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Avukatın vekaletini iptal edin bence. Tabii ki her şeyi soracaksınız, o da cevaplamalı. İşi değil mi?
    Aynen dediğiniz gibi. Parasını da verdik, babasının hayrına yaptığı bir iş değil. Mesaj attık dönüşünü bekliyoruz. Belgeden anlıyorsanız ne demek istediğini açıklama şansınız var mı? Ben belgeyi doğru mu anlamışım?