Arkadaşlar günaydın bir ev buldum depozito vericem ama döviz olarak vermek istiyorum değer kaybı olmasın diye çıkarken.
Garanti uygulamasından döviz satın alabiliyor muyum ve karşıdaki kişinin hesabına döviz atabiliyor muyum?
Döviz hesabı mu olması gerekiyor?
Garanti Cep'ten euro alabilir miyim?
5
●116
- 16-06-2025, 08:50:05Benim euro hesabım var o zaman karşı tarafa da söyleyip öyle alayım ordayken şimdi almayım hesabı yoktur falanfeykeeper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-06-2025, 08:52:06hocam yeni sistemde kiracı ve ev sahibi ortak hesap açıp yatırıyor bankaya birlikte giderek diye biliyorum, ama kim nekadar uyguluyor onu bilmiyorum.
tl olarak vadeli bir hesapta tutuluyor. - 16-06-2025, 09:28:54Selamlar.
Bildiğim kadarıyla Depozito işlemlerinde Döviz geçersiz sayılıyor. (Buna emin değilim fakat depozitoyu döviz üzerinden gösterirseniz cezası bile olabilir.)
Eğer gönderimlerde değer kaybı yaşamak istemiyorsanız ve komisyonu en aza indirmek istiyorsanız Döviz hesabınız olmalı ve karşı tarafın Döviz hesabına aktarım yapmalısınız.
Bence önceliğiniz depozito konusunu araştırmak olsun