fiat egea 1.6 lounge 2021 sedan
Merhaba, bosch car'da ön disk + balata değişim için 8bin ₺ dediler, yanlış hatırlamıyorsam, araca uygun disk + balatayı kendim alıp gitsem daha uygun olur diye düşünüyorum ama uygun parçayı bi türlü bulamadım, nereden doğru parçayı bulabilirim?
Aracıma uygun disk/balata en sağlam nereden bulabilirim?
3
●90
- 11-06-2025, 11:28:18Herhangi bir parçacıya gidip şasi no veirrseniz yönlendirirler hocam.
Almadan evvel bir kaç yerden fiyat alın, internette mutlaka araştırın.
Parçaların kodları kutular üzerinde mevcut, buna ek olarak internet parça sitelerine de yine aynı şekilde şasi girerseniz size parçaları söylüyor. - 03-09-2026, 10:08:52Merhabalar,
Bosch Balata markasının 2 ülkede üretimi yapılıyor diye biliyorum: Hindistan ve Çin. Çin'de üretilen balatalarda ses sorunu olmuyor ama Hindistan üretimlerinde ses ve az km yapma sorunları yaşanabiliyor.Artı olarak Bosch Car servislerinde işçilik sanayide bulunan oto frencilere göre bir tık daha pahalı oluyor.Tavsiye olarak Ate ,Trw ve yerli marka olarak Kale Balata'yı öneririm.Balata değişirken diskin durumuna göre tornalatmak ya da diski değiştirmekte fren tutuşunu, balata kullanım süresini kısacası araç güvenliğini arttırır.Saygılarımla.