Günaydınlar, sektörde adam akıllı rakibi var mı bilmiyorum ama her özel günde mecburiyetten bu siteden sipariş veririm hizmetinden de asla memnun kalmam. Her seferinde gönderdiğim çiçek için bir sorun yaşıyorum ve alıcının çiçek gönderdiğimden daha çiçek eline ulaşmadan haberi oluyor.. İşin fiyat kısmında değilim ama sadece belirtmek istiyorum 1200TL'ye capcanlı duran çiçek sipariş ettim bugün, 5 defa annemi arayıp kapıyı açar mısın dedim ve kapıda kurye yoktu velhasıl sonunda kurye evi buldu. Açık adresi şuan size versem sadece konuma yazarak gidebileceğiniz bir konumda olmasına rağmen.
Sipariş ettiğim çiçeğin fotoğrafını ve giden siparişi atsam bir daha çiçek sepetine girmezsiniz..
Sorum şu; yok mu şu firmanın rakibi şu özel günlerde işimizi görebilecek bir site. Fiyatı iki katı olsun ama kaliteli hizmet versin.
Çiçek sepetinin hizmet kötülüğü bir türlü bitmiyor
6
●234
- 11-05-2025, 09:32:38Çiçek sepetinden benimde canım yandı bu tür konulardan dolayı hocam. Çiçek sepeti değil orada hizmet veren çiçekçilerin iş güzarlığı. (işini iyi yapanları tenzih ediyorum)
Çiçek sepetinden ben artık çiçek sipariş vermiyorum. Ayakkabı veya başka şeyler alıyorum. Trendyol gibi kullanıyorum. Ürün satıcıları daha başarılı bu konuda. - 11-05-2025, 09:33:07En az 50 kere çiçek gönderdim ve tek bir kere sorun yaşamadım hocam ben sizin ki garipmiş.
- 11-05-2025, 09:38:02Rimmose_99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-05-2025, 11:16:18Hediye kurye ile teslim edilmez
Nitelikli teslimat görevlisi ve doğru kişiye özel hizmet olmadığı sürece. Böyle özel günler veya başka günlerde bu tip şeyleri kullanmayın