Hocalarım selamlar, blog sitemde font awesome hatası alıyorum. Saatlerdir araştırıyorum bir çözüm bulamadım. ChatGPT bana sitemde f12 bas ve orada fontawesome çekiliyormu diye bak dedi adım adım yönlendirdi, sonuç olarak font awesome çekilmiyor kanısına vardı. Bunun çöüzümü için ise functions.php dosyasına font awesome çağrısı için link eklemem gerekiyor. Fakat ne yaptıysam açamadım .php dosyasını.
İonCUBE kurmaya çalıştım bir türlü beceremedim, 8.1 istiyor. Kuruyorum fakat hata veriyor. Allah rızası için birisi yardımcı olsun ya.
functions.php dosyasını düzenleme
4
●198
- 28-04-2025, 22:28:17Blog sitesinin wordpress olduğunu düşünerek şu kodu functions.php dosyanıza ekleyebilirsiniz. Temanızın varsa Child klasöründeki functions.php dosyasında yapmanızı öneririm. Olaki bir tema güncellemesinde bu kod silinmesin diye.
function mytheme_enqueue_fontawesome() {
wp_enqueue_style( 'font-awesome', 'https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/6.5.0/css/all.min.css' );
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'mytheme_enqueue_fontawesome' );