• 20-04-2025, 10:55:13
    #1
    Merhaba hocalarım 11 ekimde düğünüm vardı şimdiden otel rezervasyonunu yapmak istedim ve yaptım.Dün düğün salonundan haber aldım düğün tarihimizde lezzet festivali olacağını araç giriş çıkışlarına izin verilmediğini söylediler.Biz de 1 hafta sonraya ayarladık düğün tarihini.Rezervasyonu da düğün tarihi değişmesi aklımızın ucundan bile geçmediği için sigortasız yaptım. Hotels.com müşteri hizmetleriyle görüştüm normalde ceza ödemem gerekiyor tarih değiştirince ama istisnai durum vs dediler otel yönetimiyle görüşüp 72 saat içinde dönüş yapacaklarını söylediler hâlâ haber bekliyorum.Eğer olumsuz yanıt alırsam ben bu rezervasyonu başkasına devredebilir miyim daha önce hiç rezervasyon vs yapıp devretme işlemi yapmadım.
  • 20-04-2025, 11:07:12
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Genelde tarih değişikliği otelin insiyatifinde olan birşey ama tahminime göre değişiklikten dolayı ekstra bir ücret çıkartabilirler.
  • 20-04-2025, 11:12:19
    #3
    Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Genelde tarih değişikliği otelin insiyatifinde olan birşey ama tahminime göre değişiklikten dolayı ekstra bir ücret çıkartabilirler.
    Rezervasyon ücreti kadar bir ücret talep ediyorlar ceza adı altında ama müşteri hizmetleriyle konuştum yardımcı olacaklarını söylediler mail bekliyorum umutlandırdılar 😬
  • 20-04-2025, 11:14:18
    #4
    Temmuz Ağustos olsaydı belki yapmayabilirler ama Ekim ayı için bence yardımcı olurlar.
  • 20-04-2025, 11:31:04
    #5
    NotebookServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Temmuz Ağustos olsaydı belki yapmayabilirler ama Ekim ayı için bence yardımcı olurlar.
    İstediğimiz tarihte boş odalarıda var inşallah değiştirirler ya