Merhaba R10,
Elemanın birisi sözünde durmayıp paramın üzerine yattı. 1/3 kısmını gönderdi fakat geri kalanını göndermiyor. Devamlı söz veriyor, erteliyor vs. oralı olmuyor. Birkaç gündür hastalıkla uğraşıyorum ve başım çok fena ağrıyor. Ben bu arkadaşa sadece hakkımı haram etmek istemiyorum, aynı zamanda suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Yengem avukat gel şikayet oluşturalım falan dedi orayada gidemiyorum.
Şimdi sorum başlıktan anlaşılacağı üzere, online şikayet oluşturabilir miyim tüm kanıtları ile beraber? Cimer bunu kabul eder mi?
D0landırıcıyı Online Şikayet Edemiyor muyuz?
6
●204
- 14-04-2025, 13:38:05CİMER'in Büyük İhtimalle Size Vereceği Yanıt "Emniyete Başvurmanız Gerektiği" Olacaktır. En Sağlıklısı Avukat İle Şikayet Oluşturmak.
- 14-04-2025, 13:38:38BDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-04-2025, 13:41:35saydogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karakola gidip şikayetçi olmanız yeterli. - 14-04-2025, 13:52:15Merhaba.
UYAP aracılığıyla yalnızca vekalet verdiğiniz avukat şikayet dilekçesi gönderebilir. Onun haricinde E-Devlet üzerinden CİMER aracılığıyla şikayet başvurusu yapabilirsiniz. Yaptığınız başvurular kurum ve şehir bazlı değerlendirilerek ilgili birimlere yönlendiriliyor. Sizin müracaatınız da değerlendirilerek yargı çevresinde bulunan Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilir.