Türkiye'deki maceramızı eşimle sonlandırma kararı aldık ve bir süredir bunun için çabalıyoruz. Eşim almanyada bir üniversiteden yüksek lisans için kabul aldı ve işten çıktı.
Aile birleşimi türkiye de aşırı uzun sürdüğü için farklı yollar denerken karadağ da daha kısa olduğunu gördük ve orada şirket kuracağız. Şirket kurulum sürecinde madem kuruyoruz tüm işleri de oraya taşıyalım faturalarımızı da oradan keselim istiyorum fakat Türkiye - Avusturya - BAE -Almanya gibi ülkelere çok fazla fatura kesiyoruz. Online ödeme alabilmek için bir çözüm arıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa harika olur.
NOT: Gitme sebebimiz hiç maddi olmadı. Başlıca sebeplerimiz:
İnsanların değişimi
Dostluğun artık sözde kalması
Giderek daralan hürriyet
Ve en önemlisi güvenlik kaygısı
Karadağ Online Ödeme Sistemi
5
●312
- 02-04-2025, 23:04:42
- 02-04-2025, 23:19:07taygunuzunay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka hesabı olarakta hipoteka’dan açtır hesabını. Pg’da hızlı halledersin.
Şirketi açtığında haber verirsen wisedan da açtırayım ben size. Mne şirketlerine onay vermiyorlar ama hallederiz ben kendime açtım.
Yerliler harici Türk vatandaşlarıyla hiçbir konuda çalışma. Yanlış anlama 1 tl Olanı 100 TL’ye alırsın hissetmezsin.
haricen sormak istediğin her konuda yazabilirsin hocam. - 02-04-2025, 23:23:01mrtztrk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ediyorum hocam perşembe günü karadağ da olacağım şirketi açtığımda sizi rahatsız ederim sağolun - 03-04-2025, 00:41:57taygunuzunay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirket vs işleri için maksimum 1.000 euro harcayın. Üstünü teklif edenlere asla yedirmeyin emeğinizi.
Hipoteka Türk'lere en çok yardımcı olan banka, Adriyatikte aynı şekilde.
Ne gerekiyorsa bilgi veririm ilgilenen herkese. Emlak ev tutma vs konusunda da sakın yerliler harici emlakçıyla çalışmayın, 100 euroluk yeri 1000 euroya tutarsınız.
Yerli web sitelerinden araştırın Facebook eş dost dinlemeyin.