Bu kursun fiyatı ne olmalı
9
●408
- 01-04-2025, 03:09:02Merhaba bir süre önce keşfettiğim fazla rekabetin olmadığı bir platform var global ve bayağı popüler bir sitenin bir kategorisi gibi düşünün. Dijital ürünler satılıyor bizim ana odagimiz ise e booklar. Chatgpt ile 15 20dk uğraşarak hazırlattığım niş bir kategoride e booklaar atarak 700 dolara yakın kazanç sağladım 1 ay civarı bir sürede günde belki yarım saat bile ayırmadan. Bu sektörü bir kurs çekerek anlatmayı düşünüyorum forumda sizce bu kursun fiyat aralığı ne kadar olmalıdır
- 01-04-2025, 03:27:11Hocam fikir belirtmek çok zor. Ama ben public olmasını istemediğim bilgiler hakkında dnaışmanlık ya da eğitim verirken fiyatı çok yüksek tutuyorum. Mesela imzadaki e-book'u toplamda 4 kişi aldı forumdan. 6 ay gibi bir sürede 200K'ya yakın ciro elde etti. Kitabı 1000 Liradan satsaydım 200 kişiye satamazdım. Hadi sattım diyelim, 200 kişi arasında kitaptakileri uygulayamadığı için en az 50 tanesi "işe yaramıyor" diyecekti.
Demem o ki; eğitim ve danışmanlık satarken verdiğiniz hizmetin kalitesinden eminseniz çok kişiye satmaya çalışmayın. Yüksek fiyata ama az kişiye satmaya çalışın. - 01-04-2025, 04:17:30İyi bir şey olsa size para kazandıracağım diye satmayı düşünmezdin hocam. Bu tarz işlere girmeni tavsiye etmem kurumsal üyede olsan banlanmaya kadar gider. İnsanlara para kazanacaksınız demektense siz kazanın öyle devam edin. Bir şeyler vaat edersen alacağın 1 olumsuz yorumda bile hesabının bir önemi kalmaz.
- 01-04-2025, 20:26:24TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ClassWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle