memnunum. çünkü, sinema/tiyatro/basketbol maçı vs ne ararsan bulabiliyorsun.
kötü yönü ise elbette gürültü. ancak sahile çıkınca mutlu oluyorum.
Büyük şehir yaşantısından memnunmusunuz?
22
●458
- 15-03-2025, 20:01:05Gel bir gün partileyelim.MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-03-2025, 23:42:1826 sene İstanbulda yaşadım ve başka yerde yapamam, yapmak istemiyorum diye söylenirdim hep. İstanbulda her şeyi yapabilirim her imkan var, gidilecek mekanlar, gezilecek yerler yada her türlü iş imkanı. Fakat anladım ki hepsi ihtimallere tutunmakmış, sonradan baktığımda hiç bir şey yaşamamışım aslında İstanbulda.
Yıllarca ailem memlekete taşınmak istedi, hayal ettiler.
Nasip oldu 2023 1 Ocakta Düzce iline taşındık. Abartmıyorum 3 ay boyunca akşamları ağladım. Sonra Düzceye bir alıştım, sakinliğe, huzura. Bazen İstanbula gitmem gerekiyor, kafam kaldırmıyor artık. Ben nasıl yaşadım burda senelerce diyorum.
Şimdi daha da yükseklere gitmek istiyorum, köy evi mis gibi. Yaş 30a dayandı, evlendik barklandık. Ufak ufak biraz daha uzaklaşmak lazım sesten kalabalıktan 😂