Ben size en basitinden formülü vereyım siz sonrakı denemelerde Su koyup koymayacağınıza karar verirsiniz.
Yapmak istediğiniz Miktar nedir ?
+ Olarak Gliserin konusunda herkes farklı şeyler söyluyor ama kendi deneyimlemem bu tamamen kesin bilgi olarak vermıyorum.
Gliserin kalıcılık arttırıp yayılımı azalttıgını fark ettim ve bana gliserin kullanmak gereksiz geldi. ( BU tamamen kendi düşüncem )
Evde parfüm yapmak isitiyorum bilgisi olan varmı ?
15
●442
- 14-03-2025, 20:34:29Ticaretini yapmadığın sürece evde alkol üretmek bile yasak değil diye biliyorum.Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-03-2025, 20:44:43Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Formülü veriyorum, su katacaksan Alkole önce su koymalısın
18ml Alkol
2ml Su
30ml Esans.
şişede iyice çalkaladıkdan sonra güzelce şişeyi sitreçle ve buz dolabında uygun biyere koy ( dondurucu değil ) bu hareket Esansın yavaşça çözünmesine ve halk arasında dediğim demlenme sürecini tamamlayacaktır. Ne kadar yavaş o kadar iyi. 1 hafta dolapta bekletip kullanmayua başlayabilirsin. - 14-03-2025, 20:47:15çok teşşekür ederim ama bu 50 ml içinmiFeryat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-03-2025, 22:24:15dvrngndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://x.com/dayiekonomi guzel bilgiler veriyor parfum uretimi ile ilgili , eski mesajlarina goz at - 04-04-2025, 16:50:41bende bugün ilk esans ve malzeme siparişlerimi verdim. ama öncesinde neyi nasıl yapacağım konusunda derin bir araştırma yaptım. yabancı sitelerden esans ve alkol oranları hakkında iyice bilgi sahibi oldum. çeşitli formüllere de twitter topluluklarından ulaştım. bu iş biraz deneme yanılma işi. ister sadece esans ve alkol koyarsınız ister biraz saf su ile seyreltirsiniz. bazıları sadece parfüm bazı kullanıyor. hepsini bir denemek lazım. ayrıca gliserin kullanımını önermiyorlar genel görüş bu. kullanıp kullanmamak size kalmış.