Merhaba,
Şu an Yurtiçi kargo ile çalışıyorum. Hizmetleri kaliteli. Aynı zamanda kargo poşeti ücretsiz veriyorlar. Üç ayrı boyutta kullanıyoruz. Paketleme işimizi iyileştiriyor. Yine de kendi poşetlerimizi de kullanıyoruz. Ekstra iki poşet kullanmış oluyoruz. Her şey güzel ama zaten komisyonlar falan yüksek birde yanında kargo ücreti fiyatının yüksek olması sürekli düşündürüyor. Ortalama 1-3 desi gönderilerimiz oluyor. Her desi de en kötü ortalama fiyatlara göre 20₺ fiyat oynuyor. İade falan durumları olmasa belki tercih etmeye devam ederim ama işin içine iade falanda girince düşündürücü. Adam sipariş veriyor ürünü kargoya veriyoruz ertesi günü daha ürünü yolda teslim edilmemiş iade oluşturuyor. İnsanlar gerçekten artık kimseye acımaz olmuş, merhamet kalmamış. Kargo firmalarını açıyorum. Yurtiçi kargo harici de işini düzgün yapabileceğine inandığım firma göremiyorum. Çalıştığınız memnun olduğunuz var mı? Kendi sitemizde Hepsijet ile çalışıyoruz, memnunuz ama malum Trendyol'da çalışamıyoruz.
Trendyol'da Hangi Kargo İle Çalışıyorsunuz?
3
●172
- 18-02-2025, 15:18:19Tex burada iyi değil ya sanırım bölge bölge fark ediyor. Bana gelen kargolar ertesi gün geliyor. Bizim gönderdiklerimiz iki aktarmaya giriyormuş. Yurtiçi kargonun ertesi gün teslim ettiği kargoyu 4-5 günde teslim ediyor. Ayrıca kargoları aldıkları gün çıkarmıyorlarmış. Ertesi gün sabah çıkıyormuş. Firmada bizim bölgeye bakan toplayıcısı arkadaşım. Kendisi bile bizim burada şu an düzen yok başka yerle çalış diyor.Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-02-2025, 16:05:19Desilerim çok büyük, ürün başı 25 desi. Minimum 50 desi gidiyor ama çoğunlukla 100 desi. Aras Kargo ile çalışıyorum, gayet memnunum. Üstelik kargoları almadan barkod basarak anında kargo statüsüne geçirebiliyorum. Kargo gönderi süre ortalamam baya iyileşti.
Ben memnunum..
tex candır