• 14-02-2025, 09:31:18
    #1
    Benim tempmail sitem var jettemp.com diye bana hostumun kayıtlı olduğu firmadan

    Merhaba,
    DA-Ekonomi-2 - jettemp.com hizmetinizde barınan jettempc_tempmail veritabanı üzerinde üzerinde sql sorguları çok fazla kaynak kullanımına neden olmaktadır. Bu durum hizmetinizin de yer aldığı paylaşımlı hosting sunucusunda yavaşlık ve erişim sorunlarına neden olmaktadır. Bu nedenle hizmetiniz zorunlu olarak askıya alınmıştır.
    Anlık olarak müdahale edebileceğiniz bir zamanda bilgi vermeniz halinde hizmetinizi aktif edebiliriz.

    bu şekilde bildirim geldi. Site ye bot mu geliyor anlamadım bot geliyorsa bunu nasıl onleyebilirim yada bunun sebebi nedir , şuan tekrar hizmet aldığım yer siteyi pasif hale getirdi.

    Cloudflare ile engelleyebilir miyim engelleye bilirsem bu tür hizmet veren arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
  • 14-02-2025, 09:56:52
    #2
    Merhaba,
    Dilerseniz tarafınıza yardımcı olabiliriz cloudflare yetmediği durumlar olsa bile ek güvenlik önlemleri sağlıyoruz
  • 14-02-2025, 10:29:26
    #3
    Paylaşımlı hosting kullanıyorsunuz hocam bir vps geçmeyi düşünün cloudflare ile alakası yok herhangi bir saldırı bildirmişler kaynak kullanımı fazla demişler.
  • 14-02-2025, 10:33:30
    #4
    Astek1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Dilerseniz tarafınıza yardımcı olabiliriz cloudflare yetmediği durumlar olsa bile ek güvenlik önlemleri sağlıyoruz
    Pm atıldı hocam

    RifatOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paylaşımlı hosting kullanıyorsunuz hocam bir vps geçmeyi düşünün cloudflare ile alakası yok herhangi bir saldırı bildirmişler kaynak kullanımı fazla demişler.
    Cevabınız için teşekkür ederim , firma ile iletişime geçeyim bu konu hakkında