Merhaba,
Elimizde 50 den fazla ipad pro mevcut, hepsi firmamıza ait fakat kurulumda kullanılan icloud hesabı'nın kime ait olduğunu bilmiyorum hepsinde aynı hesap var ve kullanamıyoruz cihazları. Apple destek ile işetişime geçtiğimizde fatura istediler, muhasebe departmanına aktardım fatura için. Kendi denemelerimiz boşa çıktı maalesef açamadık bu cihazları açmanın bir yöntemi, programı var mı ?
şifresi bilinmeyen icloud hesabı nasıl açılır ?
10
●302
- 10-02-2025, 16:18:54
- 10-02-2025, 16:31:26faturalari bulup vermek ne kadar zor olabilir?PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePRIMEPANEL bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 11-02-2025, 17:55:04Evet hocam ama 50 tane tableti çaldığım için faturası yok bende forumda bu konu hakkında deneyimli birisine tüm icloduları kırdırıp sonra el altından satacağım çünkü X bir esnafa bunu yaptırmak aklıma gelmedi siz çok zeki olduğunuz için hemen anladınız vallaha süpersiniz.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 11-02-2025, 18:12:47Ortak kullanımda olduğu için hiçbirinde ekran parolası yok hocam maalesef. Yeni bir tane nasıl oluşturabiliriz bilmiyorum fakat yarın bir deneyeceğim.aSSembLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle