• 30-01-2025, 18:45:01
    #10
    Ailede birden fazla kişi borç bitene kadar elden gelen her şeyi yapmaya çalışarak ödeyecek. Eğer kendiniz tek bir işle ödemeye çalışırsanız, o borç ömrünüz boyunca bitmez. Çünkü siz borç öderken faiz üstüne sürekli katlanarak eklenir. Kredi çekip krediyi de kapatamazsınız.

    Diğer bir alternatif de bildiğiniz ve ciddi para getiren sektörler varsa kendi işinizi yapmak. Ama zaten bunu yapabiliyor olduğunuzda, bu borca kolay kolay girmemiş oluyorsunuz.

    Eğer çevreniz varsa ve bu çevreye sunabileceğim bir hizmet varsa, karın %50'sini size bırakabilirim. Sadece yönlendirme yapmanız yeterli. Elimden başka bir şey gelir mi bilmiyorum.

    Umarım bir an önce borçtan kurtulursunuz. Eğer kötü düşünceleriniz olursa, profesyonel yardım almaktan kaçınmayın. Hepimiz hayatının bir evresinde çok zor günleri deneyimliyor. Bu zor günleri aşmak bazen fazla sabır gerektirebiliyor.
  • 30-01-2025, 18:46:33
    #11
    UYAP üzerinden Dosya dosya gidin, önce en küçükten başlayın. UYAP üzerinden icra dosyalarını listeleyin. Online olarak dilediğiniz miktarda ödeme yapabilirsiniz.
  • 30-01-2025, 19:07:56
    #12
    Acziyet sertifikası cikartacaksinjz ama hicbir geliriniz olmaması lazim resmiyette. Bankalara sirasiyla taksitler halinde odeme plani hazirliycak maliye size.
    Bu uygun degilse bir banka ile goruseceksin. Tum borçlarını tek krediye cevireceksin. Bu önemli. Ama telefon ile olmaz. Bankaci ile bizzat goruseceksin. Ayda 50 bin oderim diyosan bunu bankacina ileteceksin. Faizi tuksek tutup 36 aya bolecek. Normalde bu yapilmaz ama banka muduru ozel bankalarda bu yetkiye sahip
  • 30-01-2025, 19:30:27
    #13
    Borcu yapılandırıp ödemekten başka çare yok. Gerekirse günde 3-4 saat az uyuyup daha çok çalışacaksın
  • 30-01-2025, 19:36:13
    #14
    DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gündüz kurye gece taksi işi yapabilirsiniz

    ek işle ödenir

    şayet dedeniz babanızda bir bag bahçe kalmadıysa
    İnsan ya kardeşim hani bu.
  • 31-01-2025, 05:45:41
    #15
    borç kumar borcu mu hocam ?
  • 31-01-2025, 10:50:25
    #16
    GameAnka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    borç kumar borcu mu hocam ?
    herkes aynı soruyu soruyor keşke öyle olsa ailevi tamamen nedenlerden dolayı şöyle özetliyim. Yav sen sigortalı çalışıyorsun sana da kredi çıkar he .
  • 31-01-2025, 15:36:56
    #17
    Esnaf kuryeysen 15 saat calısıp 1 senede kapatırsın
    12 saatte 60-70 kazanan arkadaşlarım var paket taxide
    Detay bilmiyorum kurye değilim