Merhaba dostlar ben video edit programı arayışındayım eskiden kırık camtasia vs. kullanırdım ama yeni pcyi kırık uygulamalardan uzak tutuyorum.
Lisansı ucuz kullanışlı programlardan önerdiğiniz bulunuyor mu
Video edit programı arıyorum
6
●132
- 30-01-2025, 12:24:50
- 30-01-2025, 12:50:52Birkaç alternatif sunarak başlayalım hocam,
Movavi Video Editor, steam dahil lisansı uygun fiyatlıdır. 2024 sürümü 33 dolar gibi fiyata sahip, steam indirimlerinde yakalarsan 12~15 dolara kapabilirsin. Şahsen basit işler için kullanıyorum.
CapCut, bi arkadaş daha önermiş. Pro özelliklerin fiyatı da sanıyorum uygundu. Kesinlikle alışkın olsam bunu kullanırdım. Belki kurumsal işler yapmayı zorlaştırır ama yine de iş görür hazır assetleri içeren programdır.
Premier veya after effect zaten önermeme gerek yok adı üstüne adobe. - 30-01-2025, 13:00:42Vegas Pro yıllık 100 dolar bandına gelmişti en son ama gerçekten kullanışlı. CapCut'tan bir tık daha verimli buluyorum ben.
Premiere de çok başarılı tabi ama kullanımı en zor bana kalırsa o.