Az önce birisi aradı. daha önce görüşmediğim ve tanımadığım birisi. Siz kimsiniz dedi. ben siz aradınız buyurun yardımcı olim dedim. (Resim şekilde Reklam ve web tasarım hizmeti verdiğim için bu şekilde cevap verdim).
Birileri benim telefonuma sızdı bissürü banka hesabı vb oluşturulmuş. bende telefonumu tek tek inceledim sizin numaranızla karşılaştım aradım dedi. bende benim numaram telefonunuzda tam olarak nerede ve nasıl bir şekilde karşınıza çıktı dedim. sadece firma ismimi söyledi. aradım dedi detay vermedi. Polise vereceğim dedi. Benimi vereceksiniz ben ne alaka dedim belki google'den reklamıma tıkladınız yanlışlıkla orda karşınıza çıktı dedim. genel olarak telefonumu vereceğim polise artık kim ne yaptıysa çıkar dedi.
Şimdi benim konuyla zerre alakam yok. Ve bu belki gerçekten yaşanan bir olay da olmayabilir belki bir ..... yöntemi de olabilir. ama bu sorunla ilk defa karşılaştım. sizden değerli yorumlarınızı almak istiyorum.
Yarımcı olursanız çok sevinirim.
7
●164
- 29-01-2025, 22:25:15jdjdjdjjd hocam en kotu sizi karakola cagirirlar sizde konuyla alakaniz olmadigini soylersiniz konu kapanir dert etmeyin iciniz rahat olsun
- 29-01-2025, 22:33:41Korkmanıza gerek yok banka hesabı kolay açılan bir şey değil içeriden birisini bulmadılarsa ki her bankadan bulmak zor bir şey. Çipli nüfus cüzdanını okutuyorsun sonra müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun, yüzünü inceliyor (gözlük varsa onu bile çıkarttırıyorlar). Nüfus cüzdanınla uymayan bir yüze banka hesabı açmazlar zaten. Ama siz önce davranıp arayan numarayı savcılığa şikayet edebilirsiniz rahatsız etti beni diye.