VodaFone Fiber Hakkında
4
●86
- 24-11-2024, 22:48:50Merhaba yeni taşınacağım binada türktelekom altyapısı yok.Vodafone kendi fiber altyapısını getirmiş.Abonelikde açık ama 100 mbit üstü vermiyorlar.Vodafone kendi altyapısını kullanıp 100 mbit üstü alan var mı forumda ? 100 mbit olarak bağlatsam daha sonra 200 mbit ve üstü paket çıkar mı ?
- 24-11-2024, 22:55:53Fiber ise istediğiniz kadar verebilmesi lazım ( tüm altyapı kendine aitse). Zamanında yıllar önce tüm mahalleyi köstebek yuvası gibi kazdılar tüm mahalleye kendi fiber hattını döşedi vodafone. Sizde durum nasıl bilemiyorum ama fiber ise 100 ile 500 arasında bir fark olmaması gerekiyor.
- 24-11-2024, 23:07:50Müşteri hizmetleri ile görüştüm 100 mbit üstü veremiyoruz dediler.Oysa ki bina altında kendi altyapıları mevcut kutuyuda koymuşlar direk fiber var.Nadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modemim var kullanabilirsem onu kullanacağım.nrozorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende anlamadım bu olayı bina daha yeni türktelekom henüz fiber kutusunu koymamış.Vodafone önce davranıp kutuyu koymuş.Müşteri hizmetleri sordum evet bizim fiber altyapımız dedi ama sistemde 100 mbit üstü çıkmıyor.Başvuruda almıyorlar.Şu anda başka altyapı olmadığı için kötünün iyisi misali vodafone bağlatacağım.songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle