• 24-11-2024, 22:32:56
    #10
    TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teknik olarak olabilir mi bilgim yok. Büyük ihtimal olur. Vergi yönünden soruyorsanız eğer faturasını kestiğiniz sürece neden olmasın? Muhasebe konularına hakim değilim çünkü uygulama içinde kendi ödeme sistemlerimizi kullanıyoruz ve reklam yayınlamıyoruz.
    Faturasını keseceğim de admob dan parayı çekersen şirket ismi çıkıcak ya orada problem olur mu onu bilemedim Developer hesabı bireysel, ödeme ibanı adresi Ticari olduğu için sorun olur mu onu kestiremedim.
  • 24-11-2024, 22:34:36
    #11
    m4lisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vergi görünmesi yeterli, kime çektiğin önemli değil.
    o zaman bireysel developer açıp, admobda biriken parayı da ticariye şirket hesabıma çekebilirim.
  • 24-11-2024, 22:53:44
    #12
    Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Faturasını keseceğim de admob dan parayı çekersen şirket ismi çıkıcak ya orada problem olur mu onu bilemedim Developer hesabı bireysel, ödeme ibanı adresi Ticari olduğu için sorun olur mu onu kestiremedim.
    Biz uygulama içi satın alımları kendi posumuzla yapıyoruz ve hiçbir uygulamamızda reklam gösterimi yok. Adsense gelirlerim var onu da influncer hesabı olarak adlandırılan Ziraat hesabına çekiyorum. O sebeple konu hakkında bilgim yok.
  • 24-11-2024, 23:08:53
    #13
    Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    o zaman bireysel developer açıp, admobda biriken parayı da ticariye şirket hesabıma çekebilirim.
    ödeme alırken nasıl alacağını belirtmelisin.
  • 25-11-2024, 17:04:19
    #14
    Kategori Moderatörü
    Mobil uygulama geliştirmede iki temel yöntem vardır:
    1. WebView Uygulamaları:
      Web sitesini uygulama içinde bir tarayıcı gibi çalıştırır. Daha hızlı ve uygun maliyetli bir çözümdür. Kısa sürede hazırlanır ve temel ihtiyaçlar için idealdir.
    2. Native Uygulamalar:
      Web sitesinden bağımsız olarak geliştirilir. Veriler, API ile siteyle senkronize edilir. E-ticaret ve pazaryeri uygulamaları genelde bu yöntemi kullanır. Geliştirme süreci daha uzun, maliyeti ise daha yüksektir.
    Her iki yöntemle de bildirim ve deep linking gibi özellikler eklenebilir.
  • 14-12-2024, 00:16:32
    #15
    hesabınız bireysel ve 2023 kasım öncesinde açıldıysa uygulama derlenip mağaza görselleri oluşturularak play deki bazı istenilen bilgileri doldurup onaya gönderirsiniz.bireysel ve kasım 2023 sonrası ise kapalı test gurubuna gitmesi lazım önce.testten sonra (14 gün) onaya gönderebilirsiniz.

    kurumsal ise hesabınız tarifi önemli değil isterseniz bugün açmış olun, test vs olmadan direk incelemeye gönderirsiniz.

    sitenin app e dönüştürme işlemlerinde ise farkl yöntemler var.her ne kadar hepsi webview olarak geçsede işlevsellikleri çok farklı uygulamalar yapılabilir.