• 28-10-2024, 01:52:13
    #1
    Merhabalar gündüzlerim boş geçiyor okul vs yok diye. Bilgisayarcıda işe girdim fiziksel engelime karşın en iyi yapacağımı düşündüğüm iş fakat buda olmuyor yoruluyorum çok üzülüyorum bu duruma gündüzümü nasıl doldururum dışarı da çıkmak istemiyorum bir yerden sonra her şey para olmuş Proje üretmeye kalksam kendi işimi kurmaya kalksam o da para.
  • 28-10-2024, 01:54:07
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Benimle Whatsapp Üzerinden iletişim kurarmisin
  • 28-10-2024, 01:54:26
    #3
    Kolay iş yok hocam. Allah kolaylık versin
  • 28-10-2024, 02:05:24
    #4
    AEE
    Üyeliği durduruldu
    Gmail - Facebook - Twitter - Instagram hesapları açabilir ve bunları forumda satabilirsiniz.
    Aynı zamanda fake kadın instagram - twitter hesapları hızlı kasılıyor kasıp satabilirsiniz.
    Editör arayanlar var onlardan editörlük işi alabilirsiniz.
  • 28-10-2024, 03:31:46
    #5
    Selam hocam,
    Ben akciğerimden rahatsızım nakil bekliyorum yaklaşık 3 yıldır bundan dolayı da %80 engelliyim, pandemi çıktığından beri de işsizim ve sigortalı işe giremiyorum zor işi de yapamadığım için her iş yerine başvuru da bulunamıyorum. Engelli maaşı alıyorum ama hiç bir şeye yetmiyor bu yüzden R10'dan ne kazanıyorsam onunla idare etmeye çalışıyorum. Projeler üretiyorum belki bir yerlere gelir de bir kapı açılır diye bakalım hayırlısı.

    Size tavsiye vermek haddim değil fakat hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın Allah büyüktür şuan ki halimize şükür edip dua ederek hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz. Allah beterinden korusun daha kötü hallerimizi göstermesin.