• 26-10-2024, 13:06:37
    #1
    Merhabalar, avukat arıyorum. İş fikrimin çalınması hakkında. İletişime geçebilecek varsa sevinirim en azından bilgilendirme amaçlıda olsa.
  • 26-10-2024, 13:10:16
    #2
    Avukat değil. Patent bürosuna git hocam. fikri mülkiyet haklarını al. Avukat bir şey yapamaz.
  • 26-10-2024, 13:11:35
    #3
    voyager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Avukat değil. Patent bürosuna git hocam. fikri mülkiyet haklarını al. Avukat bir şey yapamaz.
    İş fikri hocam bu nedenle patent alamayacağımı söylediler. İş fikirleri için patent alınmıyor diye biliyorum. Doğrumudur?
  • 26-10-2024, 13:16:47
    #4
    BiKargo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İş fikri hocam bu nedenle patent alamayacağımı söylediler. İş fikirleri için patent alınmıyor diye biliyorum. Doğrumudur?
    Detayını patent bürosuna anlattığında onlar söylerler. Zaten her şey iş fikri nihayetinde. Patent değil zaten fikri mülkiyet hakkı diyoruz bu yüzden. patent büroları yapar bu yüzden. yani avukat sana yardımcı olamaz. Mantıken düşün zaten o fikrini veya projeni tescillemen lazım bunu avukat yapamaz ki. avukat sözleşme yapar sadece. Patent - Marka Tescili - Fikri Mülkiyet Hakkı ve bunlar gibi onlarca farklı şeyler var. Ben kendi tescillerimi kendim yaparım mesela. Marka ve logo tescillerimi. Ama proje ve iş fikirleri biraz detaylı onları firmalarla yaparım.
    Yine git istersen avukata. Ama nihayetinde sana söyleyeceği şey benim dediklerimden farklı olamaz. Avukat, fikrin çalındığında lazım olacak. Fikri tescilleme noktasında değil
  • 26-10-2024, 19:37:06
    #5
    Danışman
    Merhabalar.

    Profesyonel olarak yardımcı olabiliriz. Profilimdeki numaradan bize ulaşabilirsiniz.

    İyi forumlar
  • 26-10-2024, 21:33:44
    #6
    İletişime geçerseniz yardımcı olalım.