Merhaba arkadaşlar.
Anneme (57) özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Sigortası yok. Numara bırakıp dönüş yapalım siteleri çok var. Ortalama fiyat nedir acaba?
Özel sağlık sigortası Hk.
7
●200
- 14-10-2024, 16:33:35Allianz iyiler arasında diye biliyorum. Tabii ki hastalık durumu ve kapsama göre değişecektir.AUKSUEWJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2024, 16:35:19evet hocam allianz güzel detayları çok değişiyor işte yılda 10ayakta bakım, check up vb. şeyler çok değişkenlik gösteriyor yine bir sigortacı varsa daha iyi olur ama 20.000 civarı çıkar diye düşünüyorumSDR1035 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2024, 16:40:4110-35 arası değişiyor. Yaşa, geçirdiği rahatsızlıklara veya aktif rahatsızlıklara göre fiyat değişir. En doğrusu telefonla arayıp sigortadan fiyat almanız. Sigortamjet'i arayın. bız oradan yaptırıyoruz temsilci en uygun firmadan her sene fiyat verıyor bıze. bız de seceneklerı degerlendırıyoruz.
- 14-10-2024, 16:42:09Üyeliği durdurulduAllianz ve Anadolu Sigorta iyidir. Allianz'da renk kodları var yanlış hatırlamıyorsam kırmızı, sarı ve yeşil diye bunlara göre gittiğiniz hastanelerde tedaviler değişiyor.
benim anadolu, eşimin allianz, 2 hafta arayla medicana hastanesine gittik salgından dolayı. eşimden ücret almadılar. ben 20 tl ücret aldılar sadece.
fiyat konusunda belki yaştan ve mevcut rahatsızlıktan dolayı fiyat farklı ya da fazla çıkabilir. - 14-10-2024, 16:45:10Ak Sigorta tarafında dün bir poliçe kestirdim. 10.344₺ prim tuttu. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası olarak geçiyor. Poliçelerin tek sıkıntısı; geçmişten gelen bir engel, hastalık gibi durumların raporlarının sistemde bulunması dahilinde gelecekte de bu hastalık kaynaklı (%1 etkisi olsa dahi) karşılamaması. Bunu bilerek kestirmenizi tavsiye ederim.
- 14-10-2024, 16:46:12Hocam herhangi bir sağlık güvencesi var mı annaneniz ? emekli, SSK bağkur vs. Bu şekilde var ise TSS yapabiliriz. Sosyal güvencesi yok ise özel sağlık sigortası bakmamız gerekiyor.
Tss'ler ortalama 16 20 arası çıkabilir aşşa yukarı. Fakat Sağlık güvencesi yok ve ÖSS bakmamız gerekirse daha yüksek cıkar. Sigortacıyım. Özelden yazarsanız hem fiyat hem detaylı bilgi verebilirim.