Şimdi şöyle bir problem var. Her gün Google tarafından 'Kalıcı Olarak Kapatıldı' bildirimi geliyor ve haritalarda gözüküyor. Maildeki linke tıklayıp saatleri düzeltip tekrar açıyorum ama bunun böyle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Doğrulanmamış harita kaydını silsem diğeri de silinir mi diye de işlem yapamıyorum. İki Harita kaydı da aynı isimde.

Konuyla ilgili bilgisi, fikri olan arkadaşlar var mıdır?