• 25-08-2024, 13:42:14
    #19
    IP Değişmiyor eğer banlı bir ip adresi gelirse yandınız. Bana banlı bir ip adresi verdiler birçok siteye erişemiyorum oyun sunucularında sorun yaşıyorum, ip adresimi kontrol ettiğimde 200 den fazla ddos, hack konusunda bildirim aldığını gördüm statik ip almanız gerekiyor. Ama diğer konularda diğer firmalarla farkı yok.
  • 25-08-2024, 17:18:50
    #20
    kursatcanciger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şuan bu durum var mıdır bilmiyorum fakat birkaç sene önce kullanırken ben yaşıyordum. Bazı online oyun sunucularına, bazı yabancı web sitelerine erişemiyordum. Twitch platformunda yayın açmak istiyordum fakat twitch tarafında kısıtlama vardı yayın açsam bile ya kapanıyordu yada aşırı drop oluyordu. Destek almak için telefonla aradığımızda amatörce bir telefon konuşması dönüyordu, sanki karşıdaki kişinin bu iş ile ilgili bilgisi yok gibi bir düşünce bırakıyordu. Ayrıca ticketten comneti haksız gösterecek bir mesaj attığı zaman hesaplarının kapandığını söyleyen çok fazla insan vardı. Problem olsa bile arayıp bu nasıl internet demeye korkuyorduk

    Tabi şuan durum nasıldır bilmiyorum. Comnet haricinde netspeed ve türknet kullandım. Netspeed hiç problem yaşamadığım tek firma aralarında. Sürekli fiyatlar arttığı için türk telekoma geçtim 2 yıl taahhütlü. Şuan kafam rahat.
    Bende şu an netspeed kullanıyorum ve memnunum ama fiber geldiği için yüksek hızlara geçmek istiyorum ve comnetin fiyatı avantajlı geliyor o yüzden düşünüyorum. Netspeed max 200mbps veriyor ve pahalı.
  • 28-08-2024, 19:52:11
    #21
    millenicom, netspeed, gıbırnet kullandım ve şu an comnet kullanıyorum. Benim deneyimim aralarından en iyisi netspeed gibi geldi ama şu an fiyat performans açısından comnet kullanıyorum. Yalnız yaşıyorum ve maks oynadığım oyun haftada birkaç kez valorant oynamak olduğundan dolayı işimi rahatlıkla görüyor.

    Oyun içinde ping değerlerim hepsinde aynı gibi. Şu an comnette 20-22 ping alıyorum. oyun için hiç sıkıntı çıkarmıyor. Gıbırnet kullandığımda hızım max 65 olurken comnette 75leri rahat görüyorum. Hepsi türktelekom altyapısını kullandığından dolayı çok bir fark olmaz o yüzden fiyat önemli bir kriter.

    Eğer comnet düşünürsen referans kodumu yazarsın hem sen hem de ben 1 ay hediye kazanırız. referans kodum: CMT789CYV
  • 28-08-2024, 20:00:20
    #22
    2-3 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar. En güzel yanı fiyatları ve yıllık ödeme yapılabilmesi.